κοριτσάκι με αστέρια στα μάτια του

ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με μεθοδικό τρόπο διαμορφώνουμε παιδιά αυτόνομα με αυτοπεποίθηση, που επικοινωνούν, εκφράζονται και συνεργάζονται. Παιδιά με εκπαιδευτικές βάσεις που θα τα βοηθήσουν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο στις επόμενες μαθητικές κοινότητες.

παιδία μικρής ηλικίας με παιδαγωγό

Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος για να μας εμπιστευθείτε είναι η γνώση και η εμπειρία μας, αλλά και η αγάπη μας για το παιδί. Η φιλοσοφία του σχολείου μας είναι να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, να συνδυάσουμε το σώμα και το νου, τη γνώση με το παιχνίδι, την ανάπτυξη με την ισορροπία. Στον παιδικό σταθμό «Αγάπη και Αγωγή» διαθέτουμε τις κατάλληλες υποδομές και το υπεύθυνο στελεχιακό δυναμικό για να προσφέρουμε στα παιδιά το κατάλληλο περιβάλλον για τη σωστή τους ανάπτυξη και εκπαίδευση.

Προσφέρουμε τα ερεθίσματα, που θα του επιτρέψουν να αναπτύξει την προσωπικότητά του, εφοδιάζοντάς το, παράλληλα με γνώσεις και αρχές που θα το συνοδεύουν στη ζωή του. Τα παιδιά καταφέρνουν να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις γνώσεις τους, ενώ μέσα από τους σωστούς χειρισμούς των παιδαγωγών, μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά τους.

Μέσα από το πρόγραμμα μας διδάσκονται αξίες όπως: Υπομονή και επιμονή, ενσυναίσθηση, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, συναισθηματική νοημοσύνη.
Με τον αθλητισμό, το παιχνίδι, το παραμύθι, το θέατρο, ανακαλύπτουν τις δικές τους ικανότητες, τη συνεργασία, την άμιλλα αλλά και την αισιοδοξία, την ελπίδα, τη χαρά της δημιουργίας.

Είμαστε πάντα δίπλα στους γονείς και με ευαισθησία και επαγγελματισμό. Κατανοούμε την ανάγκη να προσφέρουν στο παιδί τους το καλύτερο, ενώ με συνεχή επικοινωνία βοηθάμε να αναπτύξουν μαζί μας σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας

παιδί σηκώνει χέρι στην τάξη

Επιδιώκουμε τη συνεχή εξέλιξη και επιμόρφωση των στελεχών μας με ανάλογα σεμινάρια ή ημερίδες, που εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους στις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν στα παιδιά καινοτόμα παιδαγωγικά προγράμματα. Επίσης σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, διερευνούμε νέα καινοτόμα προγράμματα, για την σωστή εκπαίδευση και απασχόληση των παιδιών.

διακοσμητικό φόντο

ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΛΕΝΕ...

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!