χαρούμενα παιδία

ΜάΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

O Αθλητικός Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο «Αγάπη και Αγωγή» λειτουργεί από το 1986 και στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνονται άνετοι χώροι με άπλετο φυσικό φωτισμό και ένας όμορφος, ευρύχωρος κήπος με πιστοποιημένα παιχνίδια παιδικής χαράς. Για τα πρώτα και τόσο σημαντικά χρόνια της ζωής των παιδιών μας, εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, που αποπνέει θαλπωρή και αγάπη και μαζί με τη σωστή διαπαιδαγώγηση, συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση, στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη, καθώς και στην ψυχική και αισθητική καλλιέργειά τους.
Στον παιδικό σταθμό «Αγάπη και Αγωγή» έχουμε βαθιά γνώση του αντικειμένου, αλλά και επίγνωση του καθοριστικού ρόλου μας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών.
Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση και επιμόρφωση των παιδαγωγών μας αλλά και την ειλικρινή και αδιατάρακτη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας σχολείου και οικογένειας. Νοιώθουμε πολύ περήφανοι που κοντά μας μεγάλωσαν παιδιά με σωστά εφόδια, για να συνεχίσουν αρμονικά την εκπαίδευσή τους αλλά πρώτα από όλα για τις αρχές και τις αξίες που πιστεύουμε ότι τους μεταδώσαμε, ώστε να γίνουν χρήσιμοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Αυτή συνεχίζει να είναι και σήμερα η βασική μας επιδίωξη. Να ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να δεχθούμε στον παιδικό σταθμό και στο νηπιαγωγείο μας παιδιά, που θα τους προσφέρουμε υπέροχες παιδικές στιγμές, σε μια ήρεμη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα.

θαυμαστικό

Στην «Αγάπη και Αγωγή» δεχόμαστε παιδιά ηλικίας από 2,5 χρονών μέχρι την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

θαυμαστικό

Ο παιδικός σταθμός λειτουργεί καθημερινά 07:00 - 16:00, από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 31η Ιουλίου.

χρώματα

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!