ΠΑΡΟΧΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Τα παιδιά μεταφέρονται με ασφάλεια από έμπειρο οδηγό και συνοδό με το ιδιόκτητο σχολικό μας λεωφορείο. Χρήση του σχολικού γίνεται και για τη μεταφορά των παιδιών στις διάφορες επισκέψεις – εξορμήσεις μας (θέατρα, μουσεία, εκπαιδευτικές εκδρομές, κτλ).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Παρέχουμε τακτικές επισκέψεις από παιδίατρο, που εξετάζει όλα τα παιδιά, ενημερώνει τις κάρτες υγείας και αν έχει κάνει κάποια γνωμάτευση, ενημερώνει και συμβουλεύει τους γονείς.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλα τα παιδιά καλύπτονται με ασφάλεια αστικής ευθύνης από τη στιγμή της παραλαβής τους από το σπίτι, τη διαμονή τους στον παιδικό σταθμό και την επιστροφή τους, ακόμα και αν συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Παιδοψυχολόγος και Λογοθεραπεύτρια

Ψυχολόγος και λογοθεραπεύτρια επισκέπτονται το σχολείο και παρακολουθούν τα παιδιά κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων μέσα στην τάξη, συμβουλεύοντας γονείς και παιδαγωγούς. Επίσης υπάρχει δυνατότητα υποστήριξης για τυχόν Μαθησιακά προβλήματα.

Εκδηλώσεις - Γιορτές

Συνδυάζουμε την εκπαίδευση με τη χαρά και την ψυχαγωγία. Διοργανώνουμε party, εκπαιδευτικές εξορμήσεις, χριστουγεννιάτικες και καλοκαιρινές γιορτές με την παρουσία γονέων, γιορτές για τα παιδιά 28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου και Τσικνοπέμπτη. Όλες οι εκδηλώσεις μας καλύπτονται φωτογραφικά, ώστε να έχουν οι γονείς συγκεντρωμένες τις εκδηλώσεις του παιδιού.

Ενημέρωση γονέων

H ενημέρωση των γονέων είναι για μας βασική προτεραιότητα. Προσφέρουμε καθημερινή γραπτή ενημέρωση στο τετράδιο επικοινωνίας και έκτακτη τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία όταν κρίνεται αναγκαία.
Επίσης έχουμε προγραμματισμένες ομαδικές ή ατομικές συναντήσεις γονέων και παιδαγωγών και κάθε 2 μήνες ενημέρωση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ακολουθηθεί για το παιδί. Παράλληλα ενημερώνουμε σε μηναία βάση για το πρόγραμμα όλων των εξορμήσεων, ώστε να γνωρίζουν οι γονείς το είδος και τη συχνότητα των δράσεων (πχ θεατρικές παραστάσεις).

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!