παιδιά στο σχολείο

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στον αθλητικό παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο «Αγάπη και Αγωγή» έχουμε επιλέξει με μεγάλη προσοχή τα στελέχη μας. Είμαστε περήφανοι για αυτά, γιατί εκτός από τα κατάλληλα προσόντα και την εξειδίκευση που διαθέτουν, τη συνεχή επιμόρφωση και την αφοσίωση τους, πρώτα και πάνω από όλα αγαπούν τα παιδιά και βρίσκονται δίπλα τους με χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά.
Όλοι μαζί είμαστε μία άριστα εκπαιδευμένη και οργανωμένη ομάδα, που βρίσκεται δίπλα στο παιδί αλλά και στην οικογένεια, για να στηρίξουμε την προσπάθειά της να έχει ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο παιδί.
Η ομάδα μας αποτελείται από :
• Νηπιαγωγούς
• Βρεφοκόμους
• Παιδίατρο
• Παιδοψυχολόγο
• Λογοθεραπευτή
• Ψυχολόγο για Σχολές γονέων
• Γυμναστή
• Προπονητές κολύμβησης
• Μουσικό
• Καθηγητή Αγγλικών
• Οδηγό
• Υπεύθυνη Χορού

** Όλοι οι εκπαιδευτικοί μας είναι πτυχιούχοι, ανάλογα με την ειδικότητά τους.
προσωπικό
Μπία Κουτσουφλιανιώτη – Πάτσια


Εδώ και 33 χρόνια, που υπηρετώ το χώρο της προσχολικής Αγωγής, ως ιδιοκτήτρια του Aθλητικού Παιδικού Σταθμού « Αγάπη και Αγωγή» κάθε μέρα είναι για μένα μια μοναδική εμπειρία, που δεν θα άλλαζα για τίποτα. Η ενασχόληση με τα παιδιά ήταν το όνειρό μου και ξεκίνησε από τις σπουδές μου στη Σχολή Βρεπονηπιοκομίας. Πιστεύω ότι είμαστε εμείς που βάζουμε τα πρώτα θεμέλια, για να δημιουργήσουν τα παιδιά μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και έχουμε ευθύνη για αυτό. Αυτή είναι και η αντίληψη που καθοδηγώ όλους τους συνεργάτες μας στο παιδικό σταθμό. Αγάπη και αφοσίωση στα μικρά παιδιά.
προσωπικό
Πετρομελίδου Κατερίνα
Νηπιαγωγός

Η αγάπη μου για τα παιδιά ήταν αυτή που με οδήγησε να επιλέξω για τις σπουδές μου, το τμήμα «Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» του Α.Π.Θ. Η συνεργασία μου με τον παιδικό σταθμό «ΑΓΑΠΗ και ΑΓΩΓΗ» ξεκίνησε από την περίοδο των σπουδών μου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η ενασχόληση μου ως νηπιαγωγός στο τμήμα των προ- προνηπίων, ηλικίας 3 έως 4 ετών, ήταν αυτό που πάντα ήθελα. Μαζί τους ξαναγίνομαι παιδί.
προσωπικό
Κωνσταντίνος Κατσανούλης
Υπεύθυνος ΚΔΑΠ &  Σχολικής μελέτης

Εργάζομαι στο ΚΔΑΠ «ΑΓΑΠΗ και ΑΓΩΓΗ» εδώ και τέσσερα χρόνια. Είμαι υπεύθυνος της Σχολικής Μελέτης, δηλαδή της προετοιμασίας των παιδιών για τα σχολικά τους μαθήματα. Οι σπουδές μου στη Φιλοσοφική Σχολή  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μου έχουν δώσει τα εφόδια και με βοηθούν να βρίσκομαι δίπλα σε κάθε παιδί ανάλογα με τις ανάγκες του, ώστε να το βοηθώ να αντιλαμβάνεται και να προχωρά στη σχολική του εκπαίδευση.
προσωπικό
Ανατολίτης Δημήτρης
Οδηγός σχολικού λεωφορείου

Εδώ και 16 χρόνια οδηγώ το σχολικό λεωφορείο του παιδικού σταθμού «ΑΓΑΠΗ και ΑΓΩΓΗ». Καθημερινά υποδέχομαι τα παιδιά μας και φροντίζω να ακολουθώ με απόλυτη συνέπεια τα ωράρια γιατί καταλαβαίνω και σέβομαι το χρόνο των γονιών τους.  Η  ασφάλεια και η άνεση των παιδιών είναι το πρώτο μου μέλημα. Δεν θα άλλαζα τη δουλειά μου με καμμιά άλλη, αφού τα χαμόγελα και τα γέλια τους είναι για μένα η καλύτερη συντροφιά.
προσωπικό
Ειρήνη Τσουκαλαδέλη
Βρεφονηπιοκόμος

Στην «ΑΓΑΠΗ και ΑΓΩΓΗ» εργάζομαι εδώ και 15 χρόνια. Είμαι απόφοιτη του ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας και σήμερα είμαι προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού, υπεύθυνη για την απασχόληση παιδιών ηλικίας 2,5 – 4 χρονών. Στην ευαίσθητη αυτή ηλικία τα παιδιά χρειάζονται πολλή αγάπη και αληθινή φροντίδα για να εξελιχθούν σωστά και να δημιουργήσουν τις βάσεις μιας ολοκληρωμένης ανάπτυξης. Μέσα από το μάτια τους ανακαλύπτω ένα καλύτερο κόσμο και με τη φροντίδα τους γίνομαι χαρούμενη και ευτυχισμένη.
προσωπικό
Βιβή Ορνιθοπούλου
Νηπιαγωγός

Είμαι η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και εργάζομαι στον παιδικό σταθμό «ΑΓΑΠΗ και ΑΓΩΓΗ» εδώ και 14 χρόνια.  Είμαι απόφοιτος Τμήματος Νηπιαγωγών  του ΑΠΘ. Αγαπώ τα παιδιά και χαίρομαι να δουλεύω κοντά τους. Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά τα παιδιά έχουν το δικό τους τρόπο πάντα να σε ξεκουράζουν και να σε ανταμείβουν για την φροντίδα που τους δίνεις.  Είναι πολύ συγκινητικό να νοιώθεις ότι βάζεις και εσύ ένα λιθαράκι για να γίνουν σωστές και υγιείς προσωπικότητες.
προσωπικό
Γεωργακάκη Γεωργία Βρεφονηπιοκόμος

Στην «ΑΓΑΠΗ και ΑΓΩΓΗ» εργάζομαι 5 χρόνια. Αντικείμενό μου είναι η απασχόληση παιδιών 2,5 – 3 χρονών. Οι σπουδές μου στο ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας μου έχουν δώσει τα εφόδια, αλλά αυτό που με εμπνέει και με καθοδηγεί είναι πάντα η ομάδα και το περιβάλλον του παιδικού μας σταθμού. Καθημερινά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα. Στόχος μου είναι τα παιδιά να έχουν σωστή φροντίδα και ανάπτυξη και οι γονείς τους να είναι σίγουροι ότι βρίσκονται στα καλύτερα χέρια.
προσωπικό
Γιώργος Κοντός
Καθηγητής Φυσικής αγωγής
Υπεύθυνος Αθλητικών δραστηριοτήτων

Η γυμναστική είναι η βάση για τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Στον παιδικό σταθμό «Αγάπη και Αγωγή» δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτό και έχουμε αναγνωριστεί για την ολοκληρωμένη αθλητική δραστηριότητα που προσφέρουμε. Ως πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διαθέτω όλες τις γνώσεις που απαιτούνται για την σωστή εκγύμναση, ενώ η ειδικότητα μου στην καλαθοσφαίριση και την ειδική αγωγή με βοηθούν να οργανώνω πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων που δίνουν χαρά και αναπτύσσουν την αγωνιστική άμιλλα των παιδιών. Εργάζομαι 13 χρόνια στον παιδικό σταθμό «Αγάπη και Αγωγή».
προσωπικό
Φωτεινή Πάγκου
Προπονήτρια κολύμβησης

Η κολύμβηση είναι το ιδανικότερο άθλημα για τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Έχει ελάχιστους τραυματισμούς, δεν επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα, ενώ παράλληλα γυμνάζει όλο το σώμα και το καρδιαγγειακό σύστημα. Ως αθλήτρια και πτυχιούχος καθηγήτρια κολύμβησης αλλά και μέσα από πλήθος σεμιναρίων και εργασιών σχετικών με το θέμα που έχω παρουσιάσει, η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται. Στον παιδικό σταθμό «Αγάπη και Αγωγή», η κολύμβηση έχει παράδοση. Είναι το άθλημα που δίνουμε βαρύτητα. Πάντα σε συνθήκες άριστης υγιεινής και παρακολούθησης των μικρών μας αθλητών.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!